Landelijk atelierweekend

      No Comments on Landelijk atelierweekend

Dit weekend is het landelijk atelierweekend en ik ben deze week druk bezig om ‘De Smederij’ in Ellecom klaar te maken voor bezoekers. Afgelopen zomer heeft dit gebouw een metamorfose ondergaan van een schuur waar alles wat kon vliegen tussen de pannen door in- en uitvloog, naar een ruimte met potentie. De omstandigheden zijn nog niet optimaal. Er is nog geen kachel en de verlichting moet nog worden aangesloten. De verlichting zal de komende dagen nog worden geregeld en ondertussen zoek ik werk uit dat ik kan laten zien. Bijzonder is dat dit de eerste kunst gerelateerde activiteit is die in ‘De Smederij’ zal plaatsvinden en het is de bedoeling dat er nog veel zullen volgen.

‘De Smederij’ zal geopend zijn op zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *