Fotowedstrijd

Af en toe valt mijn oog op een fotowedstrijd. Deze keer ging het om portretten. Ik maakte een niet opgepoetst, net een beetje anders portret. De wedstrijd is te volgen… Read more »

In de stallen

Villa Expo 2019 is vrijdag geopend en mijn werk hangt en staat in de stallen. De sfeer op de opening was goed en er is een grote diversiteit aan kunstwerken… Read more »

Villa Expo 2019 België

Het afvallige huisje (het huisje gemaakt van ‘afval’) heeft alles te maken met de hoeveelheid grondstoffen wij als mensen beschikbaar hebben om dingen mee te doen. Er zijn heel veel… Read more »

Afvallig huisje

We beschouwen ons huis als de veiligste plek waar we kunnen zijn en toch is het daar niet veilig. Dit huis is gemaakt uit afval, hout ijzer en met name… Read more »

Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje in Zutphen vroeg me om foto’s te maken van een paar sierraden. Het blijft betoverend die schitterende stenen!

Kinderen

Wie tijd heeft om te kijken, ziet mooie dingen. De spelende mens is mooi. Kinderen zijn meesters in spelen en spelen kun je overal. Hier in Amsterdam

Fotoshoot

Afgelopen zondag ben ik druk geweest met de fotoshoot voor het modeproject van Felice Oosting. Ik werkte met onervaren modellen, maar als je ze in beweging zet, zijn er mooie… Read more »