Opening expositie Ada Bunschoten in Praamstra Deventer

Drie december opende de nieuwe expositie van Ada Bunschoten. Estrellita Bartelsman benaderde Ada met de boodschap dat de Deventer boekhandel Praamstra graag een expositie van haar werk wilden houden. Een select gezelschap was tijdens de opening aanwezig.

Persoonlijk houd ik erg van het werk van Ada en dan met name van haar tekeningen. Toen wij jaren geleden voor onze galerie (De Paraplu) in de Spijkerboorsteeg in Deventer, werk uit mochten zoeken van Ada, voelden we ons heel vereerd. Ada was zo open. We zagen het ene juweel na het andere. Heel rake tekeningen die ons hart sneller deden kloppen. Het was fantastisch om haar werk te mogen zien en te mogen exposeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *